Goed om te weten

‘Huisregels’

Nu we het toch over ‘regels’ hebben: omdat ik soms (op hoogtijdagen) wel zes honden in huis heb, is het wel de bedoeling dat uw hond zich in huis rustig gedraagt. Ik woon in een normale woonwijk en wil mijn buren geen overlast bezorgen door veelvuldig blaffende (laat staan vechtende…) honden. Gelukkig zijn we veel buiten en in beweging en eenmaal thuis, voorzien van een snack, gevulde Kong of maaltijd, gaan de honden allemaal een slaapje doen en heerst er ‘vrede op aarde’.

Aansprakelijkheid

Ja, een minder sympathiek onderdeel van dit verhaal. Hoewel ik er natuurlijk alles aan doe om goed voor uw hond te zorgen, zit een ongelukje soms in een klein hoekje. Als er iets is, laat ik het u weten en ga met uw hond zo nodig naar mijn dierenarts. De kosten hiervan schiet ik voor, maar zal ik aan u doorberekenen. Wanneer ik u niet kan bereiken, ga ik op mijn eigen gevoel af en zal uw hond de zorg (laten) geven die op dat moment nodig is.

Moet mijn hond ingeënt zijn?

Ik heb me uitgebreid verdiept in het al dan niet jaarlijks enten van honden en vind het inmiddels niet meer nodig dat uw en mijn honden volledig geënt zijn; de entingen zijn immers jaren geldig. Aangezien mijn Schapendoes Gijs een vlooienallergie heeft, stellen Gijs en ik het wel zéér op prijs wanneer uw hond vlo-vrij is!
 
Uit- en thuiszorg
voor uw hond!
 

dogs-bottom

Contactgegevens

Marthy Onderwater
Spieghelstraat 22
2332 BE Leiden

Telefoon 06 - 162 19 426
Email